Concursuri pentru undiţarii juniori

2Comentarii
ORADEA – Asociaţia Pescarilor Sportivi Aqua Crisius Oradea în parteneriat cu Ecotop Oradea organizează sâmbătă a VI-a ediţie a concursului „Undiţarul Ecologist Junior”.

Înscrierea se va face de la ora 8 pe faleza Crişului Repede înamonte de podul de la Primărie (lângă parcarea de pe str. Independenţei), pe baza carnetului de elev (pot participa copii în vârstă de cel mult 14 ani).

Vor avea loc două manşe de 60 de minute cu tragere la sorţi a standurilor la pauză. Se va promova în continuare conceptul „Catch & Release” ( „Prinde şi Eliberează”), adică fiecare peşte va fi eliberat imediat după capturare conform regulamentului concursului.

Sponsori Byron – La Syrene şi Olida Exim vor oferi premii iar temerarii concurenţi vor avea parte şi de alte surprize vor fi oferite. Primii opt clasaţi se califică la finala de pe Lacul Şauaieu în urma căreia primii patru clasaţi vor câştiga o tabără de pescuit în Ungaria.

 

Cupa „1 Iunie”

La casieria AJVPS Bihor se pot face înscrieri şi la Cupa „1 Iunie”, care va avea loc duminică, pe malul drept al Crişului Repede, lângă Hotelul Dacia Continental din Oradea. Doritorii, cu vârsta de maxim 15 ani, se vor putea înscrie şi în dimineaţa concursului, AJVPS Bihor promiţând premii şi permise gratuite la toţi participanţii.

Iar până vineri (8 iunie) se fac înscrieri la casieria AJVPS Bihor pentru concursul de pescuit staţionar, faza pe club, din calendarul competiţional intern 2007 propus de AGVPS România.

În 15 iunie sunt programate antrenamentele, pe lacul Leş între orele 9:00-11:30 şi 14:00-16:30, iar pe 16 iunie, de la ora 6:00, se vor putea face ultimele înscrieri în faţa cantonului de la lacul Leş. Concursul se va disputa atât la masculin cât şi la feminin, pe trei categorii de vârstă: tineret (maxim 15 ani), o manşă de două ore, speranţe (16-20 ani) şi seniori, două manşe de trei ore.

Concurenţii trebuie să aibă juvelnic cu inele de minim 2,5 metri, iar nada umectată şi trecută prin sită să nu depăşească 17 litri, iar nada vie să fie de maxim 2,5 litri, din care un litru larve de libelule.

 

Cristian Horgos2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor