Condiţii de depozitare a cărnii de porc

Condiţii de depozitare a cărnii de porc
Din 4 ianuarie pot fi depuse cererile de sprijin pentru depozitarea privata a carnii de porc.

Conform Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) în cursul lunii trecute a fost adoptat de către Comisia Europeană Regulamentul de punere în aplicare (UE) 2015/2334 de deschidere a depozitării private pentru carnea de porc şi de stabilire în avans a cuantumului ajutorului.

Regulamentul stabileste tipurile de produse eligibile, perioadele de depozitare, garanţiile aferente cererilor de sprijin precum şi cuantumul ajutorului pentru fiecare categorie de produs.

Perioada de depunere a cererilor este deschisă începând cu data de 04.01.2016.

Condiţiile generale de derulare a măsurilor de depozitare private sunt stabilite prin Regulamentul CE nr. 826/2008 al Comisiei din 20 august 2008de stabilire a normelor comune de acordare a ajutorului pentru depozitarea privată a anumitor produse agricole, cu modificările şi completările ulterioare.

Pe site-ul oficial al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură, secţiunea „Măsuri de Piaţă”, subsecţiunea „Carne” poate fi consultat materialul „Aspecte generale privind derularea măsurii de depozitare a cărnii de porc”.

Pentru precizări suplimentare, beneficiarii pot contacta APIA la adresa de e-mail zootehnie.apia@apia.org.ro.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !