Conferinţă despre construcţii pe criză

4Comentarii
Conferinţă despre construcţii pe criză
Federaţia Patronilor Bihor va organiza cea de a patra conferinţă pe tema construcţiilor.

Patronii bihoreni, în colaborare cu Primăria Oradea, vor să scoată constructorii din impas pe timp de criză. Federaţia Patronilor Bihor (FPB) şi Primăria Oradea, organizează în 19 mai, în Sala Traian Moşoiu a Primăriei, cea de a patra ediţie a conferinţei naţionale cu titlul: „Soluţii pentru un viitor mai bun în construcţii”. „Manifestarea îşi propune să creeze o platformă de comunicare, să faciliteze creerea de parteneriate în scopul realizării de noi contacte de afaceri, aducând împreună factorii care pot influenţa viitorul construcţiilor pe plan local şi naţional”, a declarat Ioan Lucian, preşedintele FPB.
Acesta este de părere că e foarte important să se adune împreună cei din domeniul construcţiilor, să se afle problemele cu care se confruntă aceştia.

Participanţi

La conferinţa de la Oradea a fost invitat şi ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului – Elena Udrea. De asemenea, vor participa reprezentanţii administraţiei locale, oameni de afaceri şi reprezentanţi ai asociaţiilor de proprietari.

Lucrările vor debuta cu prezentarea temei: „Soluţii pentru reabilitarea termică a locuinţelor/informaţii despre programe guvernamentale şi locale de reducere a consumului energetic”, făcută de Dan Octavian, director general al FPB.
Reprezentantul ministerului va prezenta Programul naţional de reabilitare termică a clădirilor şi Programul de construcţii de locuinţe derulate de MDRT.

O altă iniţiativă ce va fi adusă în faţa celor prezenţi de către arhitectul Pafka Ernest este „Reabilitarea faţadelor clădirilor situate în ansamblul urban «Centrul Istoric» Oradea”.

Firmele private vor avea şi ele partea lor de prezentări în cadrul conferinţei. Astfel, Adeplast vine cu „Modalităţi tehnice de izolare a faţadelor, alegerea materialelor potrivite”, iar Constructorul Sălard cu „Modalităţi tehnice de izolare a faţadelor clădirilor monument istoric”. Ramira Baia Mare va arăta celor prezenţi, în premieră naţională, „Soluţii tehnice folosite pentru combaterea situaţiilor de urgenţă”, iar Cesal SA – „Importanţa folosirii materialelor de calitate în construcţii”.

D.B.4Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor