Conferinţă liniştită la PC

Conferinţă liniştită la PC
Conservatorii si-au ales sâmbata, în sala Filarmonicii de Stat, noua conducere. În fapt, Conferinta filialei judetene Bihor a Partidului Conservator a fost departe de a fi spectaculoasa.

Cei 334 de delegati prezenti în sala (din 342 convocati) au votat o lista cu întreaga conducere a partidului la nivel de judet. De altfel, fiecare post din organigrama de conducere avea în dreptul sau un singur candidat, astfel încât daca o singura persoana nu ar fi fost validata de catre delegati, s-ar fi ajuns la posturi vacante în conducerea filialei!


Astfel, a fost confirmat în functia de presedinte Octavian Bara, iar postul de prim-vicepresedinte va fi ocupat de fostul sef al juristilor din Prefectura, Traian Bogdan. Au mai fost alesi 15 vicepresedinti, un secretar executiv, în persoana lui Vasilica Condrea, si Biroul Permanent Judetean, format din 37 de membri.


De remarcat ca, desi prezent la Conferinta judeteana, deputatul conservator Eduard Hellvig nu a candidat pentru vreunul dintre posturile de conducere.

Calin Corpas