Conferinţă naţională a constructorilor

Conferinţă naţională a constructorilor
ORADEA – Federaţia Patronilor Bihor organizează azi cea de-a doua ediţie a conferinţei economice naţionale dedicate celui mai dinamic dintre sectoarele economiei, construcţiile.

Sub titlul „Cum şi cu ce construim la nivel european în România”, de la ora 9:00, în Sala „Traian Moşoiu” a Primăriei Oradea, autorităţi locale şi oameni de afaceri din domeniu se vor întâlni pentru a găsi soluţii la problemele cu care se confruntă constructorii bihoreni.
Potrivit declaraţiilor preşedintelui FPB, Ioan Lucian, la manifestare vor participa doi miniştri secretari de stat, autorităţi judeţene şi locale, precum şi reprezentanţi ai firmelor de construcţii.

Proiecte prioritare
Ioan Lucian declară că „FPB îşi doreşte să impună, cu această ocazie, două propuneri privind construcţia unor obiective majore pentru dezvoltarea pe termen lung a Oradiei. Este vorba despre un parc industrial şi un spaţiu expoziţional permanent”.
Pe ordinea de zi a lucrărilor, împărţite pe două plenare, se află şi alte chestiuni de larg interes pentru constructori, cum ar fi adoptarea unei strategii privind cooperarea dintre companiile de profil din judeţ, modalităţi de acoperire a deficitului de resurse umane calificate şi atragerea de meseriaşi din ţări învecinate.
Nu vor lipsi nici discuţiile despre fonduri structurale pentru sectorul construcţiilor şi o prezentare a portofoliului proiectelor prioritare în Zona metropolitană Oradea, pentru următorii 20 de ani.

Valentin Buda0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !