Conferinta Nationala de Ultrasonografie

Conferinta Nationala de Ultrasonografie
În perioada 30 mai – 1 iunie, la Oradea va avea loc cea de-a XVI–a Conferință Națională a Societății Române de Ultrasonografie în Medicină și Biologie și Cursul European de tip endorsed ”Actualități în ultrasonografie: ecografie cu substanță de contrast, elastografie, ecoendoscopie”, evenimente care, conform tradiției, au loc în ultima săptămână din luna mai.

Ediția din acest an a evenimentului este prezidată de d-l Conf. Dr. Ciprian Brisc și se va desfășura la Casa de Cultură a Sindicatelor din Oradea. În cadrul conferinței SRUMB vor fi organizate mese rotunde, sesiuni științifice, prezentări de cazuri clinice, conferințe și simpozioane. De asemenea, va fi organizată o conferință sub egida Societății Mondiale de Ultrasonografie, care va avea ca participanți, personalități din lumea medicală națională și internațională. Societatea Națională de Radiologie va fi și aceasta prezentă cu sesiuni comparative de imagistică. Programul cursului endorsed va include o zi și jumătate de prezentări de lucrări de referință, având un conținut atât teoretic, cât și practic, incluzând sesiuni demonstrative. Ca în fiecare an, cele mai bune lucrări științifice orale, postere și prezentări de caz vor fi premiate. La acest eveniment sunt așteptați să participe rezidenți și medici din următoarele ramuri: medicină internă, gastroenterologie, medicină de urgență, radiologie și imagistică medicală, endocrinologie, medicină de familie, ginecologie, urologie, pediatrie, cardiologie, reumatologie și chirurgie. Studenții vor avea și aceștia parte de o sesiune educațională organizată de Societatea Română de Ultrasonografie, în colaborare cu Universitatea din Oradea.

Evenimentul începe la ora 14:30, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Oradea. Pentru mai multe detalii despre eveniment, vă rugăm să vizitați site-ul evenimentului: http://medevents.ro/conferintasrumb2013.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !