Conferinţă pe tema autismului

Conferinţă pe tema autismului
ORADEA - Orădenii care, făcând cumpărturi la Crişul, au lăsat restul într-o casetă cu lacăt, trebuie să ştie că banii au ajuns la Fundaţia SOS Autism.

„Avem patru astfel de cutii din material plaastic puse la magzine din Crişul şi una la un magazin de confecţii din B-dul Decebal, peste drum de Vandana. N-am ajuns încă acasă la Oradea să măsurăm succesul acţiunii”, spune Emil Cocis, reprezentant al Fundaţiei.

Conform acestuia, organizaţia are în plan acţiuni menite să aducă aşa numita stare a autismului în contact cu publicul larg. „În primăvară am vrea să organizăm o conferinţă internaţională pe tema autismului la Oradea. Am vrea să invităm specialişti din ţară şi din străinătate, pentru că, în Oradea, nici pe departe nu sunt specialişti”, spune reprezentantul Fundaţiei, precizând şi avantajele: pe de o parte ar fi o ocazie pentru medici să mai cunoscă această afecţiune iar pentru noi şi pentru copii ar fi un beneficiu pentru că am reuşi să intrăm în contact cu specialiştii.

Numele dr. Otilia Secară este primul punctat de Emil Cocis. „Am fost la mai multe conferinţe şi-n Ungaria şi am dori să invităm şi specialiştii de acolo”, spune acesta.

Cei care ar dori să facă donaţii, pot cere informaţii la e-mail autismbihor@yahoo.com sau la tel. 0740/777.818.

Cristina Ghilea0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !