Conferinţă regională de business la Oradea

Conferinţă regională de business la Oradea
© Radu Soviani va fi moderatorul evenimentului
Conferința Regională „Business to more Business” revine la Oradea în data de 20 octombrie.

Conferința „Business to more Business”, cel mai mare eveniment de afaceri din acest an pentru antreprenorii și managerii regionali, se va desfășura la Oradea în data de 20 octombrie, la Hotel Ramada. Evenimentul este organizat de Doingbusiness.ro și permite participanților să ia la cunoștință informații relevante pentru mediul de afaceri, atât în ceea ce privește consultanța fiscală, financiară și managementul performant, cât și în privința instrumentelor pentru accelerarea afacerilor. Conferința face parte din Proiectul Național „Business to more Business” care a debutat la Brașov, în 10 martie 2016, și a mai cuprins până acum mediul de afaceri din Iași, Prahova, București, Sibiu, Ploiești, Constanța și Cluj-Napoca.

Doingbusiness.ro a conturat cea mai importantă conferință de afaceri anuală din România prin evenimente desfășurate la nivel regional. Este pentru a treia oară când venim la Oradea – o destinație de afaceri dinamică, educată și cu un apetit enorm pentru instrumentele și informațiile pe care le oferim antreprenorilor. Putem afirma că «Business to more Business» este evenimentul care nu trebuie ratat de antreprenorii români, acesta oferind setul de instrumente prin care își pot multiplica afacerile și mai ales profitul’’, a declarat Dumitru Ion, CEO Doingbusiness.ro.

Participanţi

Sesiunea plenară a conferinței de la Oradea, moderată de jurnalistul Radu Soviani, va fi deschisă de Andreea Cramer – reprezentant al Telekom România, care va informa audiența și va răspunde întrebărilor publicului în privința optimizării costurilor companiilor prin soluții adaptate, individualizate. Miruna Răileanu – reprezentantul Coface România, va prezenta beneficiile asigurării în gestionarea riscului de credit, iar Daniel Pană, country managerul SAS România, va demonstra cum activitatea de analiză a datelor proprii ale afacerilor este la îndemână și poate fi folosită pentru interpretarea și îmbunătățirea performanței de afaceri. Antreprenorii din Bihor și județele învecinate vor avea la îndemână nu numai un instrument de măsurare a costurilor angajărilor nepotrivite, dar și soluția limitării pierderilor cauzate de astfel de recrutări, prezentată de Radu Stănescu – managing partner 1tedjob.

Cele două workshopuri ale conferinței vor fi susținute de reprezentanții partenerului Microsoft România – Net Brinel, de Liviu Sav – FCCA Director InfoCredit, și Dumitru Ion – CEO Kompass România. Workshop-ul dedicat afacerilor din era digitală va dezvălui participanților care sunt serviciile de care antreprenorii dispun deja, fără costuri suplimentare, dar care nu sunt folosite la adevărata lor capacitate pentru accelerarea afacerilor. Conferința se va încheia cu provocările și soluțiile legate de accesarea fondurilor europene și cu soluții „obligatorii’’ în privința generării oportunităților imediate de vânzări.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !