Conferinţă SolePAD la Oradea

Conferinta SolePad
Conferinta SolePad
Roadshow-ul SolePAD a răspuns problemelor cu care se confruntă mediul de afaceri. Video  

Sala de conferinţe a Hotelului Nevis din Oradea a gazduit vineri, 18 septembrie, conferinţa SolePAD, dedicată eficientizării managementului întreprinderii cu ajutorul tehnologiei informatiei. Participanţii au putut afla informaţii despre gestiunea întreprinderii, managementul documentelor, soluţii de comunicaţii la costuri reduse, posibilităţi de creditare şi mai ales de obţinere de fonduri europene nerambursabile.

Evenimentul, care s-a adresat companiilor din Bihor şi Sălaj, a fost organizat de Agora Media, invitat fiind Ioan Lucian, preşedintele Federaţiei Patronilor Bihor.

Potrivit organizatorilor, conferinţele din cadrul Roadshow-ului SolePAD încearcă să răspundă problemelor concrete cu care se confruntă în prezent mediul de afaceri din România, prin prezentarea celor mai performante soluţii IT&C şi de finanţare.

„Multe companii internaţionale de IT anunţă rezultate pozitive, spectaculoase chiar în contextul crizei. Cunosc şi companii româneşti care s-au descurcat mai mult decât onorabil în ultima perioadă. Important este felul în care ne raportăm crizei şi capacitatea noastră de a lua decizii potrivite în timp util”, declară moderatorul conferinţei, Romulus Maier, director general Agora Media.

Program

Secţiunea dedicată soluţiilor IT&C de reducere a costurilor a fost deschisă la SolePAD Oradea cu informaţii referitoare la soluţii IT de securitate prezentate de către Claudia Gherghişor – directort executiv Dec IT şi Adina Rada director CG&GC Oradea.

În continuare, Sabina Uţă, manager regional vânzări în cadrul Romtelecom, a prezentat pachetele de „Soluţii de comunicaţii” oferite de Romtelecom pe segmentul IMM.

A doua parte a conferinţei, dedicată soluţiilor şi modalităţilor de obţinere a fondurilor nerambursabile, a fost deschisă de către Raluca Miclea, consilier programe OTIMMC Satu-Mare cu prezentarea „Oportunităţi de finanţare nerambursabilă pentru IMM-uri”.

În încheiere Alexandru Geambaşu, consilier OIPSI în cadrul Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale a prezentat lucrarea „Fonduri structurale – Proiecte IT pentru dezvoltarea afacerii”.

SolePAD Oradea a fost promovat cu sprijinul partenerilor media IT TRENDS, Agora News, Zile şi Nopţi, Jurnal Bihorean, Bihari Napló, Bihon.ro, Erdon.ro, Magic FM Oradea, MediaLook, PRwave Directory şi PRwave. Alţi parteneri: BSA (Business Software Alliance), Federaţia Patronilor Bihor şi Byblos.

Despre SolePAD

SolePAD – Soluţii eficiente pentru afaceri durabile – este un Roadshow de tehnologie şi finanţări care promovează soluţii pentru scăderea costurilor şi eficientizarea afacerilor şi soluţii de finanţări nerambursabile şi/sau parţial rambursabile şi asigurări. SolePAD a fost lansat în februarie 2005 şi a înregistrat 34 de prezenţe până la sfârşitul anului 2008 în cele mai dezvoltate regiuni ale ţării, însumând o audienţă de peste 4.000 de participanţi din aproape 3.000 de companii.

Dan Birta0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !