Congres de afaceri la Oradea

Organizatia de micro-finantare Romcom organizeza în 15 octombrie un congres al oamenilor de afaceri cu tema „Inovatia în cadrul intreprinderilor mici si mijlocii din România”.

Manifestarea are loc în incinta Campusului Universitatii Emanuel din Oradea, între orele 9:00 – 16:00. La congres vor participa circa 300 de oameni de afaceri, inclusiv o delegatie de aproximativ 20 de elvetieni.

Participantii vor primi raspunsuri la întrebari legate de sansele IMM-urilor românesti sa dezvolte produse si servicii inovatoare pentru a putea concura cu succes pe piata europeana, locul inovatiei în procesul de finantare al intreprinderii, stimularea angajatilor pentru a gândi inovator.

Vorbitorii principali ai congresului sunt Dr. Pavel Kraus – consultant elvetian în domeniul managementului inovarii, Mario Bruhman – consultant elvetian în domeniul managementului si marketingului, Dr. Sebastian Vaduva – consultant româno-american, Magnoliu Stan – consultant român în domeniul trainingului si Daniel Alb – director al unei companii de comunicare.

Dan Birta