Conservatorii rămân pe funcţii

Conservatorii rămân pe funcţii
Deva – Membrii Partidului Conservator (PC) care ocupă funcţii de conducere în direcţiile judeţene ce aparţin de diferite ministere pot rămâne în posturile pe care le ocupă în prezent deoarece conducerea filialei judeţene a PC Hunedoara nu le va cere să demisioneze.

„Ei pot decide ceea ce vor să facă în viitor”, a afirmat preşedintele PC Hunedoara, Petru Mărginean. El a menţionat că nu are „semnale” potrivit cărora unii membri de partid ar intenţiona să demisioneze din PC pentru a-şi menţine actualele funcţii de conducere din instituţiile de interes judeţean. La nivel judeţean PC Hunedoara deţine funcţiile de director adjunct al Autorităţii de Sănătate Publică, comisar-şef al Gărzii de Mediu, şeful Inspectoratului în Construcţii, şeful Gărzii Financiare şi postul de inspector şcolar general adjunct.

Coaliţia „contra naturii”
Seria reacţiilor politice referitoare la trecerea PC în opoziţie a continuat ieri, la nivel judeţean. Partidul România Mare (PRM) a avut „mari rezerve” în ceea ce priveşte funcţionarea coaliţiei de guvernare din care făcea parte PC şi a votat, încă de la constituirea guvernului, împotriva acesteia, a declarat purtătorul de cuvânt al PRM Hunedoara, Costel Avram.

„Coaliţia a fost contra naturii: conservatorii au intrat în Parlament împreună cu social-democraţii şi apoi s-au aliat cu PNL-PD. S-ar putea ca PRM să aibă, în continuare, rezerve faţă de PC”, a afirmat Avram, care a apreciat că în plan local nu vor avea loc „mari frământări sau schimbări”.
Reprezentantul PRM Hunedoara a adăugat că soluţia pentru ieşirea din criza politică sunt alegerile anticipate, dorite de PRM, dar s-a arătat sceptic în ceea ce priveşte intenţia altor partide de a se confrunta, înainte de vreme, cu electoratul.

Mihai Stan0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase