Consilier din Uricani la căpşuni în Spania

2Comentarii
Consilier din Uricani la căpşuni în Spania
Petroşani – Un consilier local din oraşul Uricani, membru al Partidului Conservator, a plecat la muncă în Spania pentru că era şomer de câţiva ani, iar acum locuieşte acolo împreună cu întreaga familie, PC urmând să desemneze un înlocuitor în Consiliul Local.

Consilierul local Ştefan Băutu a lipsit la ultimele trei şedinţe ale Consiliului Local, motiv pentru care din luna decembrie el va fi înlocuit cu următorul aflat pe listele conservatorilor.

Consilierul Băutu, de profesie electrician, a ajuns în Consiliul Local pe liste PUR, iar de mai mulţi ani era şomer.

“Este opţiunea omului de a pleca, pentru că aici la Uricani nu a găsit de lucru în ultimii ani. Domnul consilier va fi înlocuit cu Constantin Răgan, următorul aflat pe listele Partidului Conservator.

Faptul că era şomer atunci când a ajuns în Consiliu nu denotă decât că la noi nu contează funcţia, ci adeziunea politică”, a declarat Dănuţ Buhăescu, primarul oraşului Uricani.

Cazul consilierului nu este singular, pentru că, la Uricani, în momentul alegerilor doi consilieri aleşi pe listele Partidului Conservator erau şomeri, însă unul dintre ei şi-a găsit de lucru între timp. În Consiliul Local Uricani mai există o femeie casnică şi chiar câţiva pensionari, iar cel care va lua locul consilierului Ştefan Băutu este tot pensionar.

În Consiliul Local Uricani sunt şapte consilieri ai PC, iar primarul a fost ales tot pe listele acestui partid.

Tiberiu Stroia2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor