Consilier local, campion la Aeromodelism

De Veronica Bursaşiu
3Comentarii
Consilier local, campion la Aeromodelism
© Foto: arhivă
Szijjarto Szilard activează la Clubul Sportiv Metalul Salonta şi este consilier în Consiliul Local Salonta.

Datorită rezultatelor excelente obţinute de sportivii de la Metalul Salonta, Câmpia Barmod este tradiţionalul loc de întâlnire a celor mai mai buni sportivi la aeromodelism, în cadrul competiţiilor organizate de Federaţia Română de Aeromodelism.

Şi în acest an, la Salonta, în perioada 13-14 mai, se va organiza o etapă de Cupă Mondială, la care se anticipează că vor participa peste 150 de concurenţi.

Salontanul Szijjarto Szilard confirmă evoluţiile excelente care i-au adus şi titlul de campion naţional. În cadrul Cupei Mondiale Harghita, care a avut loc pe 8 aprilie la Deva, la categoriile F1A, F1B și F1C, au fost prezenţi peste 120 de concurenţi din 16 ţări: Cehia, Polonia, Ungaria, România, Ucraina, Slovenia, Slovacia, Norvegia, Danemarca, Austria, Germania. La acest concurs, Clubul Sportiv Metalul Salonta a fost reprezentat de doi concurenţi: Vincze Sandor la categoria F1B şi Szijjarto Szilard la categoria F1A planoare.

szijjarto-szilard-deva

„Din păcate, vremea nu a fost cea mai potrivită pentru un astfel de concurs, dar totuşi competiţia s-a desfăşurat cu bine”, spune Szijjarto Szilard. La categoria F1A Cupa Mondială, sportivul Szijjarto Szilard a obţinut locul 4 individual, fiind cel mai bine poziţionat sportiv român. În acelaşi timp, a fost organizată şi o etapă a Cupei României 2017 – Cupa Harghita 2017.

Categoria F1A Cupa Mondială

-Loc 1 Thomas Weimer – Germania

-Loc 2 Rudolf Holzteimer – Austria

-Loc 3 Laszlo Vernyik – Ungaria

-Locul 4 Szijjarto Szilard – România

-Locul 5 Ciucu Viorel – România

Cupa României 2017 – Cupa Harghita 2017

-Locul 1 Szijjarto Szilard – Club Sportiv Metalul Salonta

-Locul 2 Ciucu Viorel – Club Sportiv Municipal Piteşti

-Locul 3 Julien Sion – Club Sportiv Municipal Piteşti3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor