Consiliere gratuită pentru studii în străinătate

Consiliere gratuită pentru studii în străinătate
REŞIŢA – În ultima vreme, aţi auzit sau aţi citit tot mai des că, odată cu intrarea Romaniei în UE, tinerii români vor putea pleca mult mai uşor la studii într-o ţară europeană.

De la teorie la practică e drum lung şi informaţiile despre şcolile şi universităţile străine nu se găsesc peste tot.Puteţi apela însă la organizaţiile specializate în consultanţă privind studiile în străinătate. Acestea nu percep comision, singurii bani pe care trebuie să-i aveţi fiind pentru plata studiilor.

Cursuri de programe academice

În cazul în care sunteţi student şi vreţi să plecaţi la studii în străinătate, puteţi apela la ajutorul celor de la Edu Project. Ei au o serie de parteneriate cu universităţi din Marea Britanie, Italia, Cipru şi Grecia. Daca v-aţi restrâns aria de interes la câteva domenii, cei de la Edu Project vă vor spune ce universităţi au asemenea cursuri, care este programa şcolară şi cam cât ar costa.

Studii universitare în Marea Britanie şi Grecia

Dacă vă atrage ideea de a studia în Marea Britanie sau Grecia, vă puteţi adresa organizaţiei Bridge Study. Veţi fi ajutat să alegeţi instituţia şi programul de studii corespunzător intereselor şi aptitudinilor dumneavoastră. În plus, veţi beneficia de asistenţă la redactarea documentelor care trebuie anexate dosarului de aplicaţie.
Activitatea de consiliere a tinerilor interesaţi să plece la studii în străinătate, este încă la început de drum. Mai multe detalii la www.eduproject.ro şi www.educativa.ro

Doina Rolea
doina.rolea@informmedia.ro0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !