Consiliere gratuită prin BCC Oradea

ORADEA – Biroul de Consiliere pentru Cetăţeni Oradea este un serviciu de interes public care răspunde nevoii de informare şi consiliere a cetăţenilor, astfel încât aceştia să aibă acces sporit la informaţii privind drepturile şi îndatoririle lor, să beneficieze de consiliere în identificarea posibilelor căi de rezolvare a unor probleme cu care se confruntă şi de ghidare în utilizarea serviciilor publice.

BCC Oradea este un serviciu înfiinţat de Fundaţia Ruhama în parteneriat cu Administraţia Socială Comunitară Oradea şi Primăroa Oradea. Biroul oferă cetăţenilor, de luni până vineri, informare şi consiliere gratuită privind probleme de larg interes pentru cetăţeni, în domenii de actualitate.

Domeniile în care BCC oferă consiliere sunt: sănătate publică, asistenţă socială, asigurări sociale, raporturi de muncă, protecţia consumatorului, drepturi şi obligaţii civile, regimul proprietăţii, impozite şi taxe, învăţământ procedură notarială, protecţia copilului, servicii publice. Serviciile BCC sunt gratuite şi cetăţenii beneficiază de confidenţialitate.

Cetăţenii se pot adresa direct Biroului de Consiliere după următorul program: marţi, joi, vineri de la ora 08.00 la 14.00; luni, miercuri de la ora 11.00 la 17.00, la sediul din strada Gen. Magheru, nr.21, ap 159. Cetăţenii se pot adresa consilierilor din cadrul BCC şi telefonic, la nr de tel 0259479454 sau prin e-mail la adresa consiliere@ruhama.ro.

 

Georgiana Anghel0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !