Consilierii au aprobat Bugetul 2007

CARANSEBEŞ – În acest an, administraţia caransebeşeană se va putea baza pe venituri în valoare de 38,8 milioane de lei, la care se adaugă 25,6 milioane de lei, bani proveniţi din activităţile autofinanţate.

În plus, la bugetul local au fost prinse încă 2,56 milioane de lei, reprezentând fonduri PHARE pentru susţinerea proiectului de gestionare a deşeurilor în municipiul Caransebeş. Veniturile proprii însumează 16,9 milioane de lei, aici fiind incluşi banii proveniţi din închirieri, concesiuni, impozite, taxe, dividende, vânzări de bunuri, prestări de servicii şi amenzi.

Diferenţa, de aproape 21,9 milioane de lei, o reprezintă sumele pentru plata salariilor personalului din învăţământ, banii pentru plata ajutorului social, cotele de impozitare pe venit, subvenţiile şi donaţiile.

În acest an, o premieră la acest capitol o constituie subvenţiile pentru căsătorii, adică banii ce se acordă cuplurilor care spun pentru prima oară „Da” în faţa ofiţerului stării civile, subvenţii ce însumează 140.000 de lei la Caransebeş.

Iulius Pîrvu
iulius.pirvu@informmedia.ro0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !