Consilierii juridici, la apel

1Comentariu
ORADEA – Decanul Colegiului Consilierilor Juridici Bihor, Mihaela Hălmăgean, anunţă pentru data de 25 aprilie, ora 17:00, Adunarea Generală a Asociaţiilor în sala de conferinţe a Hotelului Transit din Oradea, str. Ogorului nr. 62.

Pe ordinea de zi figurează alegerea de câte doi membri în comisiile de cenzori şi de disciplină şi a unui membru în Consiliul Colegiului, precum şi raportul de activitate al decanului, dar şi al Consiliului Colegiului pe anul 2006. Totodată, se va pune în discuţie aprobarea bilanţului pe anul trecut, propunerea bugetului de venituri şi cheltuieli pe anul în curs, precum şi modificarea statutului CCJ Bihor. Sunt aşteptaţi la AGA consilierii juridici înscrişi în CCJ Bihor înainte de 1 aprilie 2007.

La finalul Adunării se va oficia o depunere de jurământ pentru a treia „generaţie” de noi membri înscrişi în CCJ Bihor, precum şi pentru cei zece stagiari. În momentul de faţă, CCJ Bihor are 186 de membri şi în curând va fi gata şi pagina de internet având adresa www.ccjbh.ro.

Pentru a beneficia de cadrul legal profesional oferit de înscrierea în CCJ Bihor, membrii cu drept de vot plătesc o taxă lunară de 20 de lei.

Cristian Horgos1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor