Consiliul elevilor lăzăristi, la 9 ani

Consiliul elevilor lăzăristi, la 9 ani
Toata suflarea Liceului Teoretic „Aurel Lazar” a fost marti în sarbatoare. Elevi si profesori, alaturi de invitati de seama, au serbat noua ani de la înfiintarea Consiliului Elevilor. Consiliul Elevilor Liceului Teoretic „Aurel Lazar” a luat fiinta la data de 4 octombrie 1996.

Primul presedinte


Plini de emotie, dar foarte mândri de activitatile desfasurate, elevii lazaristi au ascultat cu atentie sfaturile venite din partea primului presedinte al Consiliului Elevilor, Cristian Bitea, actualmente director general adjunct la Institutul National de Administratie, cu rang de subsecretar de stat în Ministerul Administratiei si Internelor. „Sunt mândru de reusita Consiliului elevilor lazaristi, care de-a lungul timpului, prin activitatile si proiectele derulate, a devenit un punct de reper si pentru celelalte scoli. Este o mândrie ca organizatia a rezistat în timp, capatând astfel din ce în ce mai multa forta”, a mentionat Cristian Bitea.

Diploma de onoare


Liliana Antonescu, inspectorul scolar general, a laudat initiativele Consiliului Elevilor si i-a urat mult succes în continuare. Inspectorul scolar Georgeta Sadoveanu a oferit Consiliului Elevilor o diploma din partea Inspectoratului Scolar. Inspectoarea a afirmat ca doreste realizarea unui consiliu local si a unuia judetean al elevilor, în vederea obtinerii de fonduri de la buget pentru activitatile realizate de consiliile elevilor. Alexandra Mal, presedintele Consiliului Elevilor, a prezentat câteva din activitatile si proiectele la care au luat parte în anul scolar 2004 – 2005.

Ioana Iuhas