Consiliul Județean licitează lucrări la parcul industrial Tileagd

De Călin Corpaş
Planul viitorului parc industrial
Planul viitorului parc industrial - © Foto: CJB
SC Parcuri Industriale Bihor SA va investi peste 1 milion de euro pentru lucrări de construcție și amenajare a Parcului Industrial Tileagd, transmite Consiliul Județean.

Administrația județeană are în plan construirea drumului de incintă, a drumurilor de acces, parcări, sens giratoriu, trotuare și stații de autobuz, pentru parcul industrial plănuit la Tileagd. De asemenea, se vor introduce instalații electrice și sanitare, deviere de rețele electrice și instalații pentru stingerea incendiilor.

Așteaptă oferte

Valoarea totală a acestui proiect este de 4,47 milioane de lei, iar termenul limită până la care operatorii economici interesanți pot depune ofertele este de 9 octombrie 2018, ora 12.00. Garanția de participare la procedura de atribuire este de 1% din valoarea contractului, adică de 47.000 de lei.

Procedura de atribuire este prin licitație deschisă, iar documentația de atribuire poate fi obținută prin solicitare scrisă, depusă la sediul societății Parcuri Industriale Bihor SA, Oradea, strada Gheorghe Dima nr.3, etaj 1, transmite Biroul de Presă al CJ Bihor.

Modul de depunere a ofertelor este fie prin email la adresa office@investinbihor.com sau pe suport hârtie la sediul societății, direct sau prin poștă.

Pentru selectarea ofertanților, Societatea Parcuri Industriale Bihor SA are în vedere o serie de criterii de calificare privind situația personală, economico-financiară și capacitatea tehnică și profesională a ofertanților, acestea derivând din Documentația de atribuire, transmite CJ Bihor.

„Chiar dacă nu mai există linii de finanțare europene ca și în urmă cu câțiva ani, aceste lucrări ce urmează a fi realizate la Tileagd demonstrează că susținem ceea ce am asumat în privința dezvoltării economice a microregiunilor bihorene”, transmite Pasztor Sandor, președintele CJ Bihor.

Potrivit reprezentanților SC Parcuri Industriale Bihor SA, criteriul de atribuire a contractului de achiziție va fi prețul cel mai scăzut.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !