Constructii in Parcul Industrial Oradea

Constructii in Parcul Industrial Oradea
Firma la care prefectul e acţionar majoritar va introduce utilităţile în cel mai mare proiect industrial al Primăriei.

Construcţii Bihor e firma care a câştigat licitaţia pentru introducerea utilităţilor în Parcul Industrial de pe Şoseaua Borşului. Informaţia ne-a fost transmisă chiar de către primarului Oradiei, care vrea astfel să sublinieze cât de corecte sunt licitaţiile în ograda Primăriei. Aceasta deoarece acţionar majoritar la Construcţii Bihor e chiar prefectul Gavrilă Ghilea, cel care de-a lungul timpului s-a pus de-a curmezişul mai multor proiecte promovate de Ilie Bolojan.

În urma acţiunilor în Justiţie ale prefectului, primarul de Oradea s-a văzut fără taxa de ordine publică, pe care vroia s-o instituie în Oradea, precum şi fără taxa pe faţade, cu regulamentul aferent, pentru clădirile din centrul istoric. Şi taxa minimă la grădiniţă, de 90 de lei pe lună, pe care municipalitatea a instituit-o, a fost anulată în Justiţie tot în urma acţiunii prefectului. 10 milioane de euro e suma pentru care Construcţii Bihor a câştigat licitaţia, după ce iniţial lucrarea fusese estimată la 58 de milioane de lei. Adică 13,5 milioane de euro. Ceilalţi ofertanţi au fost Selina, NBS Group SRL, Confort SA, Arian Construction, Gavela, Construcţii Bihor şi SC Porrbau GMBH. Construcţii Bihor va realiza şi parcarea supraetajată din spatele Tribunalului, finanţată tot de Primărie.

Construcţii Bihor va introduce utilităţile în Parcul Industrial de pe Şoseaua Borşului. „Obiectivul achiziţiei este realizarea lucrărilor de infrastructură de drumuri, a reţelelor de termoficare, alimentare cu apă şi canalizare, alimentare cu energie electrică şi reţea de iluminat public, în vederea asigurării infrastructurii utilităţilor publice pentru parcul industrial Eurobusiness Oradea în conformitate cu cerinţele caietului de sarcini”, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Oradea. Finanţarea va fi asigurată în mare măsură prin fonduri structurale.

C.C.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !