Consultare publica la Beius, cu primarul Adrian Domocos

Consultare publica la Beius, cu primarul Adrian Domocos
Amenajarea unui sens giratoriu în centru oraşului, reabilitarea Aleii Moţilor, crearea unui complex balnear, înfiinţarea Serviciului de paşapoarte şi a Centrului Naţional de Informare Turistică au fost doar câteva dintre proiectele aflate pe ordinea de zi a consultării publice pe care primarul Beiuşului, Adrian Domocoş, a ţinut să o aibă cu beiuşenii.

Bugetul pe 2012, alimentarea cu apă a oraşului, dar şi viitorul Clubului de fotbal Bihorul Beiuş, şi proiectul cu care edilul se mândreşte „Beiuşul Geotermal” au fost alte subiecte atacate în cadrul discuţiilor. Beiuşul va avea mai puţini bani decât în 2011. Perspectivă care nu pare să-l sperie pe şeful Primăriei Beiuş care a mizat şi îşi proiectează şi strategiile de viitor pe atragerea de fonduri europene. Adrian Domocoş a găsit oprtun să anunţe că pe 23 februarie va avea loc deschiderea ofertelor pentru lucrările de îmbunătăţire a calităţii apei şi apelor uzate. Iniţierea procedurii de cerere de oferte pentru executarea lucrărilor de aducţiune de la Izvorul Feredeu -Finiş, la reţelele de apă şi la staţia de epurare din Beiuş va permite începerea lucrărilor chiar în primăvară. Staţia de epurare va fi finalizată în 2013. Din perspectiva lui Adrian Domocoş chiar şi viitorul echipei de fotbal, aflat la finele lui 2011 în impas financiar, ar putea suna bine.În perspectiva în care se va găsi un sponsor pentru Bihorul Beiuş, echipa ar putea promova în liga secundă.

Veronica Bursasiu0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !