Consultare publică privind structura anului şcolar 2018-2019

De Crina Dobocan
Reactualizat la:
3Comentarii
Consultare publică privind structura anului şcolar 2018-2019
Elevii, părinţii şi cadrele didactice din învăţământul preuniversitar au fost chemaţi să îşi exprime punctele de vedere referitoare la durata minimă a anului şcolar şi a vacanţelor.

Elevii, părinţii şi cadrele didactice din învăţământul preuniversitar mai au trei zile pentru a-şi exprima părerile cu privire la durata minimă a anului şcolar, data de începere a acestuia, durata vacanţelor de iarnă şi de primăvară, respectiv necesitatea vacanţei intersemestriale.

Ministerul Educaţiei Naţionale a lansat o consultare publică privind structura anului şcolar 2018-2019. Consultarea a fost lansată pe site-ul Ministerului (www.edu.ro), prin intermediul unui chestionar online.

Consultarea se adresează exclusiv elevilor, părinților și cadrelor didactice din învățământul preuniversitar şi se realizează online, până în 24 ianuarie 2018.

Chestionarul conține 5 întrebări care vizează colectarea unor puncte de vedere (,,Care este data la care credeti că ar trebui să înceapă anul şcolar 2018-2019? ”, ,,Care credeţi că este cea mai potrivită durată a vacanţei de iarnă?”, ,,Care credeţi că este cea mai potrivită perioadă a vacanţei de Paşte?”, ,,În ce măsură credeţi că este necesară o vacanţă intersemestrială de o săptămână?” şi „Care credeţi că ar trebui să fie durata minimă a anului şcolar?”. Chestionarul este simplu, Ministerul nesolicitând date cu caracter personal. Răspunsurile sunt confidenţiale şi vor fi utilizate doar în scopul consultării.3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor