Consultaţii şi investigaţii gratuite la Spitalul Clinic Pelican Oradea

Reactualizat la:
12Comentarii
Consultaţii şi investigaţii gratuite la Spitalul Clinic Pelican Oradea

Spitalul Clinic Pelican Oradea anunţă desfăşurarea unei promoţii speciale pentru depistarea mai multor afecțiuni ginecologice, în special a celor grave(cancer de col uterin, cancer mamar, cancer ovarian), dar şi pentru depistarea şi tratarea la timp a infecţiilor ginecologice.

Astfel, între 4 iunie – 30 iunie 2018 oferim CONSULTAȚII MEDICALE GRATUITE (în baza programarii telefonice la Call Center 0259.444) și INVESTIGAŢII MEDICALE DE SPECIALITATE GRATUITE pentru:

o depistarea precoce a leziunilor displazice ale colului uterin (cu bilet de trimitere de la medicul de familie către specialitatea de Obstetrică-Ginecologie);

o depistarea precoce a leziunilor precanceroase ale sânului (cu bilet de trimitere de la medicul de familie către specialitatea de Obstetrică-Ginecologie);

o depistarea şi tratarea infecţiilor ginecologice (cu bilet de trimitere de la medicul de familie către specialitatea de Obstetrică-Ginecologie).

Consultațiile GRATUITE sunt oferite zilnic, între orele 8:00-20:00, la cabinetele noastre de specialitate din:
ORADEA, Rogerius, la parterul Spitalului Clinic Pelican (str. Corneliu Coposu nr. 2);
ORADEA, Nufărul (str. Constantin Nottara, Bl. C8-C10);
ALEȘD: Piața Unirii nr. 16.

Investigațiile medicale de specialitate se vor face GRATUIT, în cadrul unor spitalizări de zi sau, după caz, în cele trei ambulatorii de specialitate ale spitalului, precizate mai sus.

Pacientele trebuie să fie asigurate şi să deţină bilet de trimitere de la medicul de familie pentru specialitatea de Obstetrică-Ginecologie.

Subliniind ideea că majoritatea afecţiunilor ginecologice sunt vindecabile, iar importanţa depistării lor în stare de debut înseamnă sănătate câştigată pe termen mai lung, ne dorim să ajutăm cât mai multe doamne şi domnişoare să se bucure de o viaţă frumoasă şi liniştită, fără probleme de sănătate.

În ţările mult dezvoltate, rata morbidităţii (a îmbolnăvirilor) şi a mortalităţii a scăzut considerabil în ultimii ani, după ce s-a înţeles ideea că doamnele şi domnișoarele care îşi efectuează cu regularitate controale de specialitate (la intervale regulate de timp) sunt ferite de boli grave, care le pot scurta viaţa. De aceea, dedicăm acest program de consultaţii şi investigaţii GRATUITE tuturor doamnelor şi domnişoarelor şi le încurajăm să nu se teamă de rezultatul consultului. Le suntem alături şi le inspirăm încrederea totală că, în cazul depistării vreunei afecțiuni, vor beneficia de tot ajutorul nostru medical ultraspecializat şi în cadrul spitalizării de zi. O echipă complexă de medici şi asistente foarte bine pregătiţi le stau la dispoziţie pentru realizarea consulturilor şi investigaţiilor medicale, după caz, pentru a le oferi tratament adecvat şi eficient, la cele mai înalte standarde, cu ajutorul unei tehnologii de ultimă generaţie şi într-un cadru ambiental uman şi prietenos.

Pentru programări, vă rugăm să sunaţi la Call Center 0259/444.444 şi să specificaţi faptul că doriţi să beneficiaţi de programul de CONSULTAŢII ŞI INVESTIGAŢII GRATUITE, în baza promoţiei de la specialitatea de Obstetrică-Ginecologie,conform celor mai sus-menţionate.

Advertorial! Hb: 3289712Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor