Contabilii si-au sarbatorit ziua

2Comentarii
Contabilii si-au sarbatorit ziua
Ziua Naţională a Contabilului Român a adunat invitaţi de seamă la sediul CECCAR Bihor.

Ajunsă la a şasea ediţie, „Ziua Naţională a Contabilului Roman” a fost sărbătorită de către toţi contabilii din România în data de 21 septembrie. Instituită în urma Hotărârii Conferinţei Naţionale a Corpului Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România (CECCAR) din 2004, „Ziua Naţională a Contabilului Român” este marcată în fiecare an la aceeaşi dată – 21 septembrie.

Invitaţi de seamă

Sediul CECCAR Bihor a fost arhiplin cu profesionişti contabili şi invitaţi de seamă de la instituţiile din judeţ, care au dorit cu această ocazie să adreseze felicitări contabililor bihoreni. Astfel, au fost prezenţi reprezentanţii Camerei de Comerţ şi Industrie Bihor, ai Prefecturii, Consiliului Judeţean Bihor, Poliţiei, Finanţelor bihorene şi altor instituţii locale.

În dechidere, Valerian Susa, preşedintele CECCAR Bihor a rostit cuvântul de bun venit invitaţilor şi a citit Declaraţia Congresului profesiei contabile din România, adoptată la Bucureşti la începutul lunii septembrie. „Evoluţiile în profesia contabilă sunt condiţionate de nevoile pieţei, de etapa de dezvoltare a societăţii, de alinierea la standardele internaţionale, de tendinţa de a dezvolta servicii complementare cât mai diversificate. Profesia de contabil este una indispensabilă, fără îndoială, o profesie ce implică multă răspundere, multă muncă, multă seriozitate şi, poate nu întotdeauna satisfacţiile materiale sunt pe măsura aşteptărilor”, a citit Valerian Susa din declaraţie.

După mesajul preşedintelui CECCAR Bihor, invitaţii au luat cuvântul, adresând mulţumiri CECCAR Bihor. Evenimentul a mai cuprins manifestări cultural- ştiinţifice, întâlniri social- profesionale, simpozioane şi mese rotunde.

D.B.2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor