Contestaţia lui Mălinaş a fost respinsă

Contestaţia lui Mălinaş a fost respinsă
O comisie condusă de Elisabeta Bubui, director în cadrul Consiliului Judeţean Bihor, a respins contestaţia depusă de fostul director al Bibliotecii Judeţene, Constantin Mălinaş. Motivele pentru care contestaţia nu a fost acceptată sunt de fond.

Mălinaş nu a contestat calitatea proiectelor de management înscrise în concurs, ci comisia. În opinia fostului purtător de cuvânt al PSD Bihor, comisia a fost stabilită pe criterii politice şi a acţionat la comandă politică.

Contestă competenţa

Ex-directorul Mălinaş contestă, de asemenea, competenţa membrilor comisiei în a aprecia valoarea proiectelor de management. Mălinaş consideră că în faţa membrilor CJ trebuie să justifice doar banii publici consumaţi de instituţia pe care a condus-o. În contestaţie se afirmă, de asemenea, că nu au fost îndeplinite condiţiile legale pentru organizarea concursului, deoarece postul de director „nu a fost vacantat”.

Comisia a respins contestaţia din simplul motiv că Mălinaş a acceptat condiţiile de concurs din moment ce a intrat în competiţie. Totodată, comisia a fost de părere că examinatorii puteau fi contestaţi doar înainte de concurs, şi nu după ce Constantin Mălinaş a constatat că rezultatul nu-i este favorabil.

Veronica Bursaşiu0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !