Continuă lanţul iubirii!

Continuă lanţul iubirii!
REŞIŢA – Nu ştiu cum ar fi lumea fără creştinism, fără Isus, dar este atât de frumos că în preajma sărbătorii Naşterii Sale, oamenii îşi fac daruri unii altora. „Iubiţi-vă unii pe alţii, aşa cum eu v–am iubit pe voi” – spunea El.

De aici şi din viaţa Lui a pornit acel lanţ de iubire care a făcut din luna decembrie „luna cadourilor”.Este o altă întrebare, dacă într-adevăr suntem capabili să facem bucurie adevărată unii altora. Adevărata bucurie este doar acolo, unde se întâlnesc şi sufletele. Iar pentru ca să se întâlnească sufletele, de cele mai multe ori, este nevoie de timp.

Şi pentru sărbătorire este nevoie de timp. În sărbătorirea noastră creştină, se face prezentă veşnicia lui Dumnezeu. Trăim ceva din aceasta. Mă gândesc, că şi Crăciunul va deveni sărbătoarea bucuriei în acea măsură, în care dedicăm timp pregătirii şi în măsura în care îl lăsăm pe Dumnezeu să ni se dăruiască.

Fie ca sufletele noastre să se umple de lumină măcar acum, în preajma Crăciunului. Fie ca noi să ne apropiem cu această lumină de fiecare semen al nostru, nu numai în preajma Crăciunului. Cu aceste gânduri vă urez un Crăciun binecuvântat şi un An Nou fericit.

Nina Curiţa0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase