Continuă să ajute sinistraţii

1Comentariu
Continuă să ajute sinistraţii
ORADEA - La sediul Administraţiei Sociale Comunitare Oradea a avut loc o întâlnire între reprezentanţii mai multor instituţii bihorene, ce s-au implicat în organizarea celor două tabere de copii sinistraţi, din luna august. Aceştia au prezentat un raport cu toate activităţile în care au fost cuprinşi cei 80 de micuţi din Maramureş şi Suceava.

Dar de Crăciun

 

Copiii sosiţi la Oradea, au mai uitat e necazurile de acasă, participând la jocuri de tabără şi seri de dans, vizite la Zoo Oradea, Cetatea Oradea, la Pestera Ursilor şi la nuferii din Felix, la ateliere de creaţie în Orăşelul Copiilor şi întâlnirea cu clovnul Patrocle, în persoana lui Igor Lungu.

Lucrările realizate de copii au fost adunate într-o expoziţie ce se află la ASCO. După cazarea de la Oradea, copiii s-au întors în leordina şi Frătăuţii Noi, cu pachete constând în pături, încălţăminte şi alimente.

„Cheltuielile se ridică la 80.000 de lei. Din banii rămaşi, sume modeste, le vom trimite copiilor câte un cadou personalizat de Crăciun, o mică amintire de la Oradea” declară Foldes Adalbert, reprezentantul Serviciului de Ajutor Maltez din România, una dintre organizaţiile implicate în acest proiect de întrajutorare.

Tabăra de la Oradea a fost organizată de Serviciului de Ajutor Maltez din România, ASCO, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, Centrul Social Caritas Sf. Ştefan Sâniob, Asociaţia Caritas Catolica Oradea şi Primaria Oradea.

 

Carmen Brehoi1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor