Contraatac pentru rectorat

19Comentarii
ORADEA – Ioan Felea nu se împacă cu ideea că a pierdut cursa pentru funcţia de rector al Universităţii din Oradea. Perdantul alegerilor de miercuri a depus o contestaţie, semnalând o serie de presupuse nereguli.

Ioan Felea, şef de catedră la Facultatea de Energetică, reclamă – între altele – faptul că 11 membri ai Senatului Universităţii au votat prin intermediul unor persoane mandatate, respectiv că printre votanţi s-a numărat şi fostul rector Teodor Maghiar, deşi acesta a trecut de vârsta de 65 de ani şi ca urmare nu are dreptul să facă parte din Senat.
Contestaţia va fi analizată şi soluţionată de Comisia de Etică a Senatului Universităţii, în cursul săptămânii viitoare. Dacă ea va fi respinsă, Ioan Felea este decis să facă o sesizare la Ministerul Educaţiei şi Cercetării.
Alegerea pentru funcţia de rector a fost câştigată de Vasile Bara, care a întrunit 59 de voturi, iar Ioan Felea doar 42.

Pengo Zoltan19Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor