Contracte semnate la „Casa Verde”

Contracte semnate la „Casa Verde”
Jumătate dintre bihorenii cărora li s-au aprobat priectele în cadrul programului Casa Verde şi-au semnat contractele.

Din cei 58 de bihoreni cărora le-au fost aprobate proiecte în cadrul programului Casa Verde 29 s-au prezentat până în prezent la Agenţia pentru Protecţia Mediului (APM) Bihor pentru a semna contractele.

Conform ghidului de finanţare, se consideră renunţare la finanţarea aprobată, neprezentarea solicitantului pentru semnarea contractului de finanţare în termen de 60 de zile de la comunicarea aprobării dosarelor de finanţare, respectiv publicarea pe site-ul AFM a listei dosarelor de finanţare aprobată.

 „În cadrul au fost aprobate primele 58 de dosare de către Administraţia Fondului pentru Mediu Bucureşti (AFM). Celelalte cereri urmează a fi onorate pe măsura validării de către AFM”, a precizat Ovidiu Dăescu, directorul APM Bihor.
Listele cu persoanele acceptate sau respinse se găsesc pe site-ul Administraţiei Fondului pentru Mediu www.afm.ro.

„Solicitanţii bihoreni a căror cereri de finanţare au fost aprobate se vor prezenta la sediul APM Bihor din Oradea, B-dul Dacia nr. 25/A, cu actul de identitate, în original, pentru semnarea contractelor de finanţare nerambursabilă, după următorul program: de luni până joi între orele 8.30-12.00,  13.00 – 16.00 şi vinerea între 8.30 -12.00”, a punctat Ovidiu Dăescu.

Proceduri

După semnarea contractelor de finanţare cu AFM, beneficiarii pot să achiziţioneze instalaţia dorită.
Beneficiarii care se regăsesc pe lista dosarelor respinse pot depune din nou un dosar de finanţare, respectând cele prevăzute în ghidul de finanţare.

O dată semnat contractul şi achiziţionată instalaţia, beneficiarii finanţării vor depune la sediul APM Bihor un dosar de decontare, până la data de 15 decembrie. Factura depusă în vederea decontării trebuie să fie emisă înainte de data depunerii cererii de tragere şi după data semnării contractului de finanţare nerambursabilă. Administraţia Fondului pentru Mediu finanţează cheltuielile eligibile efectuate după data semnării contractului de finanţare nerambursabilă, dar nu mai mult de suma prevăzută în contract.

S.Al.

Taguri: , ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !