Controalele ISU se lasă și cu amenzi

Controalele ISU se lasă și cu amenzi
În prima săptămână a lunii martie Inspecţia de Prevenire a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” a desfăşurat 34 activităţi de control la localităţi, instituţii şi operatori economici din întreg judeţul.

„În cadrul acestor acţiuni, personalul Inspecţiei de Prevenire a constatat 268 de nereguli, 93 dintre acestea fiind remediate pe timpul controalelor. Pentru deficienţele depistate au fost aplicate 202 sancţiuni contravenţionale, dintre care 21 amenzi în cuantum de 123 000 lei şi 181 avertismente,” informează căpitan Camelia Roșca de la ISU Bihor.

Avizări și autorizări

38 de cereri de avizare-autorizare au fost soluționate în această perioadă. Dintre acestea, patru avize au fost pentru construcții noi, 11 autorizaţii de securitate la incendiu (şase emise şi cinci respinse) şi 23 de cereri pentru acordarea asistenţei tehnice de specialitate pe linia apărării împotriva incendiilor, fiind totodată întregistrate 31 cereri pentru obţinerea avizelor, autorizaţiilor, acordurilor şi asistenţei tehnice de specialitate.

Instruiri în caz de incendiu

Pe linia pregătirii în domeniul situaţiilor de urgenţă au fost desfășurate 27 instruiri cu personalul de pe locul de muncă şi cu personalul cu atribuţii în domeniul situaţiilor de urgenţă din cadrul instituţiilor, operatorilor economici şi al localităţilor şi 28 exerciţii de alarmare şi evacuare în caz de incendiu, precum şi activităţi de informare preventivă în cadrul unităţilor de învăţământ.

139 de intervenții

În perioada menţionată, în zona de competenţă a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor s-au produs 139 situaţii de urgenţă ce au au implicat intervenţia operativă a subunităţilor de pompieri militari.

Taguri: , ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !