Controlor fals

Calatorii ar trebui sa le ceara controlorilor afisarea legitimatiei la piept ca sa nu ajunga sa umple buzunarele impostorilor. Vineri, în jurul orei 17:30, la Parcul 1 Decembrie au urcat doi barbati în tramvaiul 3 care se îndrepta spre Nufarul.

Unul se comporta asemeni unui controlor, iar celalalt consuma în voie o placinta. Dupa gustare, cei doi domni s-au apucat de controlat bilete si abonamente. S-au dat de gol


Având suspiciuni, reporterul Jb i-a cerut asa-zisului controlor sa se legitimeze, însa acesta a refuzat. Cei doi au coborât la statia din Cantemir si, dupa lungi discutii, controlorul a marturisit ca, de fapt, doar i-a venit ideea sa faca un ban pretinzîndu-se angajat OTL.

Celalalt sustinea ca este de la Politia Economica. Vazând ca se apropie un controlor adevarat însotit de doi agenti de politie, oamenii nostri au luat-o la goana. Unul a prins în ultima clipa un tramvai, iar celalalt a fugit pe malul Petei. Bineînteles ca nici politistii, nici controlorul nu au mai reusit sa-i prinda.

Ioana Iuhas