Controlorii noi, deja reclamaţi

20Comentarii
Controlorii noi, deja reclamaţi
Noii controlori, puşi la treabă de Agentia „D”, firma arădeană care a câştigat licitaţia organizaţia organizată de OTL, sunt subiectul unei plângeri formulate de familia Groza, în urma unui incident neplăcut consumat recent pe linia 14, undeva pe strada Cazaban.

„Am urcaz în autobuz la mijloc. Am vrut să compostăm biletele, pentru mine şi pentru soţia mea, dar nu aparatul nu funcţiona pentru că pe bilet nu a apărut nini un înscris. Când am vrut să mă duc în faţă, la alt compostor, m-au agăţat controlorii şi ne-au dat jos”, povesteşte soţul Mariei Groza.

Acesta spune că a încercat un dialog cu controlorii, pentru a le arăta că nu sunt vinovaţi pentru că biletele nu sunt compostate. „Nu i-a interesat nimic. Au zis că e treaba OTL ului că merg sau nu compostoarele, şi cu asta ne-au dat jos. Am primit amenzi de câte 200.000 de lei.

Nu m-ar fi deranjat atât de tare să plătesc amenda dacă m-ar fi prins fără bilet dar aşa, după ce am plătit odată banii pe bilete la OTL, sau mai îngraş şi firma asta de controlori, mi se pare prea mult”, spune Maria Groza. Femeia spune că a fost frapată de „nesimţirea şi bădărănia” controlorilor. „Când am cerut să îşi arate legitimaţiile ca să văd cum îi cheamă, mi le-au fluturat pe sub nas iar apoi le-au întors cu cealaltă faţă. Tonul pe care vorbesc este inacceptabil. Numai că nu te iau la bătaie”, spune clienta regiei de transport.

Femeia zice că din moment ce controlorii nu i-au spus cum îi cheamă, nu poate formula nici o reclamaţie împotriva lor, fapt pe care îl consideră un abuz. „ce pot face acum. O să merg la conducerea OTL să reclam acolo”, promite femeia.

Cristina Ghilea20Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor