Copiii, atrasi de tot ce e altfel

Copiii, atrasi de tot ce e altfel
O clasică poveste a fost spusă altfel, cu ouă şi literatură, de către elevii de la Oltea Doamna.

“Lumina multicoloră a primăverii”, expoziţie organizată de Uniunea Femeilor Bihor din 13 aprilie şi până în 29 aprilie e realizată şi cu aportul elevilor de la Şcoala Oltea Doamna. În cadrul Eco Şcoala, elevii au fost provocaţi să creeze o altfel de poveste, pornind de la „Alice în Ţara Minunilor”. „Provocatorii” sunt prof. Florentina Socolan (director educativ), Mirela Tanc, Maria Forosigan, Claudia Zbârcea, Mariana Mocanu, Ana Iosa, Lia Bocoi şi învăţătoarele Laura David, Pamela Pop. “Provocaţii” au fost elevii din clasele a – V-a C, a VI- A, a VI-a B, a VII-a A, a VII- B şi a VIII-a D.

“Munca asidua” la Oltea Doamna

După câteva ore de muncă asiduă, în care elevii au fost învăţaţi să îmbine tradiţia încondeierii ouălor de Paşti cu literatura, povestea “Alice în ţara minunilor” – din ouă a ieşit exemplar. “Ouăle au fost muncite pe drept cuvânt”, a confirmat profesoara de română Mirela Tanc, care a detaliat că elevii au lucrat pe ateliere de lucru şi au folosit diferite tehnici de creaţie.

„Elevii sunt atraşi de tot ce e altfel aşa că au spus altfel povestea”, a completat profesoara de română, mulţumită de prestaţia copiilor şi la literatură şi la atelierele practice.

O.Ş.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !