Copiii au sărbătorit Ziua Pământului

2Comentarii
Copiii au sărbătorit Ziua Pământului
ORADEA – Ziua Pământului a fost sărbătorită în Parcul 1 Decembrie, unde zeci copii de grădiniţă şi din clasele primare au participat la o paradă de costume şi măşti. Evenimentul s-a dovedit, însă, a fi pe gustul tuturor.

În faţa unui public numeros, un grup de preşcolari a deschis evenimentul cu cântece şi poezii despre natură. A urmat apoi parada costumelor şi măştilor, deschisă oricui a dorit să participe.

Surprizele nu s-au oprit aici, însă. Un grup de elevi a reconstituit sistemul solar şi mişcarea planetelor… pe role. În timp ce aleile erau decorate de o parte şi de alta cu desenele copiilor, mai multe grupuri şi-au demonstrat talentul prin desene pe asfalt.

Trecătorii şi-au putut lăsa consemna ideile şi mesajele de Ziua Pământului, care au fost apoi expuse pe gardul ce mărgineşte terenul de joacă. Pentru cei mai activi, s-au organizat concursuri pe role sau pe triciclete.

Atât particpanţii la aceste întreceri, cât şi cei ce au desenat pe asfalt, pe hârtie, sau cei ce s-au costumat, au primit diferite premii din partea sponsorilor. Evenimentul a fost organizat şi condus de către profesorii din Asociaţia „Ex Nobili Officio”.

Monica Mateiu2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor