Copiii în „Lumea dansului”

3Comentarii
Copiii în „Lumea dansului”
ORADEA – 12 echipe de la nouă şcoli generale din Oradea s-au întrecut vineri într-un concurs de dans organizat de Liceul „Onisifor Ghibu”, gazdă a evenimentului, în cadrul în proiectului „Lumea dansului”.

Evenimentul a fost realizat de trei cadre didactice ale liceului: Călin Perţe, director responsabil cu munca educativă, şi profesoarele Daniela Marinău şi Camelia Timofte.
„Noi considerăm că dansul este o bună formă de educare, relaxare, modelare fizică, o alternativă la activitatea de întreţinere fizică şi o bună modalitate de a-ţi petrece timpul liber într-un cadru organizat. Urmărim ca aceşti elevi să se distreze alături de colegi de la alte şcoli”, a precizat Camelia Timofte, responsabilă de proiect.
Echipele au evoluat pe rând, prestaţia fiecăreia fiind notată meticulos de juriu. Echipa „Sweet Melody” de la Şcoala „George Coşbuc” s-a dovedit a fi câştigătoare, urmată pe locul al doilea de echipa Liceului „Lucian Blaga”. Locul al treilea a fost împărţit de echipele „Red Spots” de la Şcoala „Oltea Doamna” şi de „Red Angels” de la Liceul „Onisifor Ghibu”. Toţi participanţii au primit diplome şi premii, primele trei echipe fiind recompensate şi cu trofee.

Monica Mateiu3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor