Copiii români, exploataţi sexual în Austria

3Comentarii
Copiii români, exploataţi sexual în Austria
Copiii români şi bulgari continuă să fie exploataţi sexual în străinătate, arată un raport al Naţiunilor Unite, prezentat ieri la Viena. În document se mai spune că din traficul internaţional de copii se produc miliarde de dolari în fiecare an.

Erich Zwettler, şeful Biroului de Combatere a Crimei Organizate din Viena, a declarat că mulţi copii, aduşi în Austria pentru a fi exploataţi sexual, sunt folosiţi şi pentru furtul din buzunarele oamenilor de pe stradă. Acesta consideră că pentru diminuarea infracţiunilor este neapărată nevoie de înăsprirea legislaţiei şi cooperarea între forţele de ordine din ţările vizate. Şi în plus, de sprijin social pentru familiile defavorizate, care uneori, îşi vând copiii.

De cele mai multe ori, aceşti copii nu se mai întorc niciodată la părinţi şi nici nu apelează la poliţişti, de teamă să nu fie pedepsiţi şi trimişi înapoi în ţările de origine.3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor