Copiii sponsorizează Orăşelul

Copiii sponsorizează Orăşelul
Elevii Şcolii Generale nr. 16 din Oradea au învăţat de mici secretele reuşitei în afaceri, dar şi ale generozităţii. În cadrul proiectului de antreprenoriat „Micii antreprinzători”, realizat în parteneriat cu Orăşelul Copiilor, elevii claselor III A, IV A, B, C şi D au confecţionat sute de mărţişoare pe care le-au vândut apoi părinţilor cu prilejul Sărbătorilor Primăverii.

Banii astfel obţinuţi au fost folosiţi pentru achiziţionarea a diverse materiale didactice necesare în activităţile de clasă, dar şi pentru sponsorizarea Orăşelului Copiilor cu produse de papetărie: coli cartonate albe şi color, creioane grafice, acuarele şi pensule, tempera, hârtie xerox, markere, pixuri şi cartoane pentru pictură. Valoarea produselor oferite ca sponsorizare pentru Orăşelul Copiilorse ridică la 400 lei, materialele urmând a fi utilizate în cadrul activităţilor ulterioare de creaţie.

Orăşelul Copiilor derulează de la începutul anului şcolar un proiect intitulat „O zi în Orăşelul Copiilor”, prin care li se oferă tuturor copiilor de la instituţiile de învăţământ preşcolar şi şcolar din Oradea şi judeţ, posibilitatea de a participa în mod gratuit la activităţi de creaţie sub îndrumarea cadrelor didactice.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !