Copiii, vedete in filme

Alex Cristea, protagonist al filmului „Şcoala de vară”
Alex Cristea, protagonist al filmului „Şcoala de vară”
„Tabara de film” este cel mai nou proiect educaţional adresat copiilor şi adolescenţilor care doresc să îşi dezvolte aptitudinile în domeniul cinematografic.

Oradea este unul dintre cele zece oraşe din România unde vor avea loc preselecţii pentru „Tabara de film”.

„Tabara de film” (9-18 ani) îi invită pe tinerii talentaţi la preselecţia de la Oradea, duminică 24 martie, între orele 16:00 – 20:00, la Oradea Shopping City, Calea Aradului nr. 87.

„Tabara de film” se află la a III-a ediţie. Anul acesta etapa preselecţiilor face parte din proiectul educativ „Olimpiada copiilor talentaţi”, care se desfăşoară sub genericul „Ce voi fi când voi fi mare” şi îşi propune ca, printr-o caravană în principalele oraşe, să descopere şi să selecteze copii şi tineri cu talente deosebite. Preselecţia presupune trei probe: proba de dicţie (diferite grade de dificultate în funcţie de vârstă), proba de improvizaţii pe teme date (trebuie să dezvoltaţi o poveste pornind de la două cuvinte cheie date de juriu), proba de talent (la alegere dans, muzică, actorie).

Îşi pot testa limitele

„Tabara de film” este un program ce se adresează tinerilor pasionaţi de cinematografie, oferind acestora şansa de a-şi testa propriile limite, de a-şi descoperi noi pasiuni conexe sau de a-şi fructifica talentul”, Bogdan Alexe, producător „Tabara de film”. Etapele de instruire şi turnare a filmului se vor realiza în timpul Taberei de film, care se va desfăşura la Moeciu, în perioada 15 iulie- 15 august 2013 şi la care vor participa copiii selectaţi şi o echipă alcătuită din 50 de profesionişti. În „Tabăra de film”, copiii vor participa la cursuri de: actorie, de dicţie, de mişcare scenică, introducere în arta teatrului. Pe lângă cursuri şi filmări, copiii vor lua lecţii de coregrafie, canto şi diverse activităţi recreative pline de distracţie şi bună dispoziţie!

În cadrul ediţiei de anul trecut a „Taberei de film”, copiii au realizat filmul „Şcoala de vară”, film pe care vă invităm să îl vizionaţi în cinematografe începând cu 26 aprilie 2013. În acest film, orădenii vor avea surpriza de a descoperi printre protagonişti micile vedete locale, care au participat la ediţia din vara trecută a taberei.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !