Copilul minune al Columbofiliei germane la Oradea

Copilul minune al Columbofiliei germane la Oradea
Acesta va fi prezent la Expoziția Națională Columbofilă de la Oradea. Denis Feber va prezenta sistemul său de zbor.

Evenimentul va fi unul bogat în prezenţa starurilor în domeniu. Organizatorii au prevăzut în program un seminar susţinut de Gino Clique – super starul Belgiei care vine să îşi dezvălui secretele sale, dar şi un seminar susţinut Horvath Karoly – super crescătorul maghiar va prezinte sistemul său de concurs aplicat deja cu succes anul acesta în județul Prahova.

Evenimentul se va desfășura în luxoasa sală de expoziții Trade Center Oradea pe o suprafață de 2500 mp în perioada 20-21 ianuarie 2018.Costul unui bilet de intrare este de 20 de lei. Columbofili participanți vor primii gratuit un Catalog Național pe baza cardului columbofil, cu condiția să fie activați ca membrii pentru anul 2018.

În cadrul expoziției vor exista tombole, live-uri pe facebook, interviuri live cu participanți dar și din timpul seminariilor. Informaţii pe site http://www.federatianationalacolumbofila.ro/expo

PROGRAM EXPOZITIE:

Vineri, 19 ianuarie

-12:00 Primirea porumbeilor – porumbeii vor fi aduși de către delegațiile asociațiilor însoțiți de certificat sanitar-veterinar și de tabelul cu porumbei listat din Programul de clasamente. Lipsa unui porumbel nominalizat de sancționează cu 150 sub sancțiunea refuzării întregului lot, motiv pentru care rugăm delegații să aducă lista completă.
1-6:00 Finalizarea primirii porumbeilor
-17:30 Arbitrarea porumbeilor standard

Sâmbătă, 20 ianuarie

-09:00 Deschiderea expoziției
-11:00 Seminar Gino Clique – super starul Belgiei vine sa îți dezvălui secretele sale.
12:30 Seminar Denis Feber – Copilul minune al Columbofiliei germane va prezenta sistemul său de zbor
-15:00 Premiere Berlin Național
-16:00 Inchiderea expozitiei

Duminică, 21 ianuarie

10:00 Deschiderea expoziției
11:00 Seminar Horvath Karoly – super crescătorul maghiar va prezenta sistemul său de concurs aplicat deja cu succes anul acesta în județul Prahova
13:00 Închiderea expoziției și predarea porumbeilor.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !