Coridoare verzi în licitație

Propunere pentru viitoare amenajări
Propunere pentru viitoare amenajări - © Foto: PMO
Primăria Oradea a publicat pe site-ul instituției anunțul de participare la licitația privind contractarea serviciilor de proiectare și de execuție a lucrărilor pentru amenajarea a trei coridoare verzi în municipiul Oradea.

Este vorba despre un coridor verde din strada Coriolan Pop în cartierul Veteranilor, unul din str. Ion Bogdan și încă unul din str. Aurel Covaci în Cartierul Soarelui. Primul are o valoare estimată de 1,7 milioane lei, al doilea 3,8 milioane lei, iar al treilea 4,9 milioane de lei.

Data-limită de depunere a ofertelor în SICAP este 9 aprilie 2019, ora 15:00. Informații suplimentare se pot obține accesând www.e-licitatie.ro – anunț de participare nr. SCN 1039435 din data de 13 martie 2019. Valoarea totală a lucrărilor pentru cele trei loturi este de 10,4 milioane de lei.

Durata de execuție: Lotul 1 – 8 luni (2 luni pentru proiectul tehnic și 6 luni execuția lucrărilor), Lotul 2 – 12 luni (2 luni pentru proiectul tehnic și 10 luni execuția lucrărilor), iar Lotul 3 – 7 luni (2 luni pentru proiectul tehnic și 5 luni execuția).

Primăria mai are în plan realizarea unui coridor verde în Cartierul Grigorescu, investiție afectată de exproprieri, precum și în zona Silvaș.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !