Corn şi lapte: interes redus

Nu mai e înghesuială la împărţirea cornului şi a laptelui. Joi, la ora 10:00, expiră termenul până la care se puteau depune la Consiliul Judeţean ofertele pentru preselecţia distribuitorilor de produse lactate şi de panificaţie din şcoli şi grădiniţe.

Anul trecut, mai multe firme cu puncte de lucru în judeţ şi-au împărţit distribuţia. Au fost firme din Bihor, Arad, Satu Mare şi Galaţi. „Chiar dacă zece firme au cumpărat în acest an caietul de sarcini, doar două au depus şi oferte, spune directorul Florica Urda, organizatorul preselecţiei. Nu ştim cine sunt cei doi ofertanţi, este secret, vom vedea abia joi la ora 12:00, când Comisia de evaluare va deschide plicurile pentru preselecţie, în prezenţa delegaţiilor societăţilor comerciale ofertante”. Criterii de eligibilitate

Condiţiile minime de eligibilitate pe care trebuie să le îndeplinească ofertantul ţin de capacitatea tehnică şi financiară, de echipament, dotări şi, nu în ultimul rând, de personal. De asemenea, ofertantul trebuie să aibă o vechime de un an în activităţi similare.

Dacă este cazul, preselecţia de joi va fi repetată peste cinci zile. Licitaţia electronică, la care participă cei care au trecut de preselecţie, se va derula în 1 august. Criteriul pentru desemnarea câştigătorului este cel economic: cine oferă cel mai mic preţ, în condiţiile în care îndeplineşte condiţiile din caietul de sarcini.

Veronica Bursaşiu0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !