Corpul J, cu acelasi executant

Corpul J, cu acelasi executant
Reabilitarea Corpului J din Cetatea Oradea se execută cu firma care lucrează deja în Cetatea Oradea, Constructorul Sălard.

Această investiţie nu face parte din proiectele cu finanţare internaţională, reabilitarea Corpului de gardă şi a Porţii de Vest, estimate la 2.355.000 lei, fiind suportate din bugetul oraşului. Termenul de finalizare este de zece luni.

În Cetatea Oradea există, acum, cinci proiecte de lucrări de reabilitare imobiliară. Corpul J este situat la intrarea în Cetate, pe stânga, acesta fiind ocupat de Centrul Multifuncţional. Odată terminat întregul şantier din Cetate, spaţiul va deveni Centrul Municipal de Informare Turistică, cu un spaţiu comercial pentru o librărie, un magazin de suveniruri şi un bar.

Imobilul este o construcţie de tip cazemată, specifică fortificaţiilor de secol XVIII, cu arcade în partea anterioară. Suprafaţa utilă a construcţiei este de 700 mp, din care Poarta de Vest ocupă 87 mp, birourile se întind pe 140 mp, sala multifuncţională are 50 mp, iar 385 mp nu sunt încă amenajaţi.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !