Corvinul părăseşte Hunedoara

9Comentarii
Corvinul părăseşte Hunedoara
Hunedoara – Hunedorenii rămân fără echipă de fotbal, după ce Florin Uscatu, finanţatorul clubului Corvinul 2005 şi Nicolae Schiau, primarul Hunedoarei nu au reuşit să ajungă la un compromis în privinţa susţinerii formaţiei fanion a municipiului de pe Cerna.

„Sută la sută, Corvinul 2005 se va muta din Hunedoara şi îşi va disputa meciurile din returul Ligii a II-a în alt oraş din judeţ. Avem deja o înţelegere cu primarul unei localităţi hunedorene care ne pune la dispoziţie în mod gratuit baza sportivă din oraşul respectiv. Nu pot să dezvălui încă numele localităţii, până nu am acordul primarului, dar cert e că nu vom mai juca la Hunedoara”, a declarat, miercuri, pentru Cuvântul Liber, Florin Uscatu, finanţatorul clubului Corvinul 2005.

Din surse neoficiale se pare că localitatea în care se vor muta cei de la Corvinul 2005 va fi Simeria, unde Primăria va pune la dispoziţie Stadionul „CFR Marmosim”.

Nu-şi respectă promisiunile
„Ruptura” dintre clubul Corvinul 2005 şi Primăria Hunedoara s-a produs imediat după încheierea turului şi demiterea antrenorului Romulus Gabor de la echipă, când oficialii echipei de fotbal l-au acuzat pe primarul Nicolae Schiau că nu-şi respectă promisiunile.

„Primăria ne-a reţinut, din cele 250 de milioane pe care s-a angajat să îi ofere lunar, contravaloarea facturilor pentru plata utilităţilor la Stadionul Michael Klein, deşi la înfiinţarea echipei primarul a promis că ne pune la dispoziţie baza sportivă în mod gratuit”, au acuzat oficialii clubului. Supăraţi de decizia primarului cei de la Corvinul 2005 au anunţat că încep să caute alte locaţie pentru disputarea meciurilor şi iată că vor părăsi Hunedoara.

Păcat, dar asta-i viaţa
Titi Alexoi, antrenorul care l-a înlocuit pe Romulus Gabor la cârma echipei, spune că ar fi păcat să se ajungă la mutarea în alt oraş, dar mult mai important e ca echipa să-şi continue activitatea.

„Jucătorii nu ştiu încă nimic de situaţie, însă nu cred că ar fi afectaţi de o astfel de decizie. A mai fost cazul celor de la CFR Cluj care au jucat la Dej până li s-a renovat stadionul, însă ar fi păcat să părăsim o bază atât de bună ca aceasta de la Hunedoara. Din câte ştiu eu pentru această bază s-a înfiinţat practic echipa, însă dacă nu se găsesc soluţii de continuare a activităţii la Hunedoara ne vom descurca şi în altă locaţie”, preciza Alexoi.

Ciprian Marinuţ9Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor