Cote de impozit

Lucian Heiuş
Lucian Heiuş
Deva – Cota de impozitare pe veniturile microîntreprinderilor se reduce în anul 2007 la 2%, urmând ca în anii următori să crească la 2,5% în anul 2008 şi 3% în anul 2009.

„Noutatea semnificativă constă în modalitatea de impunere a microîntreprinderilor care în cursul anului realizează venituri mai mari de 100.000 euro”, a declarat Lucian Heiuş, directorul DGFP Hunedoara.

În această situaţie, aceasta va plăti impozit pe profit luând în calcul veniturile şi cheltuielile realizate cumulat de la începutul anului fiscal. Calculul şi plata impozitului pe profit se efectuează începând cu trimestrul în care s-a depăşit limita prevăzută în acest articol, pentru întreg anul fiscal, fără a se datora majorări de întârziere. La determinarea impozitului pe profit datorat se scad plăţile reprezentând impozitul pe veniturile microîntreprinderilor efectuate în cursul anului fiscal.

Clara Pâs0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase