Cotizaţie neschimbată

4Comentarii
Copiii beneficiază de reduceri la cotizaţia pentru permisul de pescuit
Copiii beneficiază de reduceri la cotizaţia pentru permisul de pescuit
Cotizaţia pentru membrii pescari ai AJVPS Bihor va rămâne 140 lei, la fel ca şi anul acesta.

Asociaţia Judeţeană a Vânătorilor şi Pescarilor (AJVPS) Bihor a stabilit ca cuantumul cotizaţiei de pescuit pentru anul 2010 să rămână neschimbat. Astfel, permisele de pescuit vor costa ca şi anul acesta 140 de lei.

„Pescarii care îşi achită cotizaţia până pe data de 31 ianuarie 2010 beneficiază de o reducere de 10% conform statutului AJVPS Bihor”, a precizat Gabriel Jurj, secretarul Clubului de Pescuit Oradea. Cotizaţia poate fi achitată la sediile cluburilor Oradea, Aleşd, Beiuş, Marghita, Săcuieni şi Salonta.

Pe lângă apele de munte, colinare şi de şes AJVPS Bihor pune la dispoziţia pescarilor săi acumulările cu licenţă de acvacultură de la Leş, Diosig, Sântimreu, Fegernic şi Crestur – Bolcaş. Pe aceste acumulări se va putea pescui şi în perioada de prohibiţie în baza unei cotizaţii de 50 lei.

„În aceste acumulări şi pe canalul colector la primăvară se vor face repopulări şi cu crap”, a spus Gabriel Jurj .

Cotizanţi

În baza de date a AJVPS Bihor sunt înregistraţi anul acesta peste 7.000 de pescari cotizanţi. Marea majoritate, şi anume 4.645 de pescari, sunt la Clubul Oradea. De reducerea de 50% din cuantumul cotizaţiei beneficiază elevii cu vârsta cuprinsă între 14 şi 18 ani, studenţii la cursurile de zi cu vârsta de până la 25 ani, dar şi pensionarii- femeiile în vârstă de 57, iar bărbaţii cu vârsta de peste 62 de ani. Copiii de până la zece ani beneficiază de permis gratuit, iar cei între 10 şi 14 ani plătesc doar 25% din valoarea permisului.

Simona Albinaru4Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor