Craciunescu: “Vin la Timisoara!”

Craciunescu: “Vin la Timisoara!”
Ion Craciunescu a declarat astazi pentru un post de radio ca a avut o intalnire cu suporterii si ca i-a dat un raspuns afirmativ patronului de la Poli, urmand apoi sa revina la Timisoara pentru a incepe treaba.

“Da, am dat un raspuns domnului Iancu si urmeaza sa punem la punct ultimele detalii in cursul zilelor urmatoare. Am vorbit cu Hagi si cu cei din conducere unele detalii. O sa ma duc la Bucuresti, iar apoi ma intorc la Timisoara”, a spus Craciunescu. “Prima data m-am intalinit cu suporterii. Am vrut sa pun la punct niste detalii cu ei sa-mi spun punctele mele de vedere. Ei au inteles, sunt niste oameni civilizati. Am discutat niste lucruri barbateste. Am vazut ca sunt interesati de soarta echipei si nu de principiile lor. Am plecat cu strangere de mana si cu inima impacata”, a continuat fostul sef al CCA.

“Inca nu am lucrat aici, dar ce am vazut ca a construit domnul Iancu este un lucru incredibil. Infrastructura e la 80% din cele mai inalte cote, dar cu siguranta ca se va continua munca pentru a ajunge la 100%. Nu imi este indiferent ce se petrece cu activitatea din arbitraj, dar in viitor o sa vedem daca o sa fie de succes. Vom vedea in viitor”, a incheiat viitorul director general al Politehnicii Timisoara.