Crapfishing la final

2Comentarii
Crapfishing la final
LIVADA - De miercuri până duminică cei mai iscusiţi pescari români s-au întrecut la Livada. Federaţia Naţională a Pescarilor Sportivi din România şi-a încheiat în judeţul Bihor Concursul de Carpfishing.

La Acumularea Livada şi-au disputat medaliile naţionale, în ultima etapă, 13 echipe, într-un concurs de 96 de ore.

Pescarii şi-au dovedit abilităţile prinzând adevăraţi monştrii. Cea mai mare captură a concursului, un peşte  19,460 kilograme a reuşit-o Nicole Dudaş de la Asociaţia Ecopescar Mediaş. Pe locul al doilea s-a situat Sorin  Dumitraş de la Aqua Crisius Oradea – Byron, care a prins un crap de 13,900 kilograme.

 

Eliberaţi

 

Cele 13 echipe au prins şi eliberat 546 kilograme de crap. Clasamentul pentru ultima etapă arăt astfel: pe locul întâi s-au clasat Peterfi Lajos şi Peterfi Zsolt de la APS Mureş 2006 cu 192,180 kilograme de peşte prins. Locul al doiliea al podiumului a fost ocupat de Nicolae Dudaş de la Ecopescar cu captură de 65,380 kilograme de peşte. Locul a treilea a fost împărţit de Denas Gabor şi  Bencze Arpad de la APS Mureş 2006 care au prins nu mai puţin de 61,160 kilograme de peşti.

„Vremea capricioasă a influenţat decisiv rezultatele acestui concurs, care a fost caracterizat, totuşi, de un fair-play desăvârşit şi într-o atmosferă prietenească”, a precizat Mihai Togor preşedintele Asociaţiei Pescarilor Sportivi Aqua Crisius.

În cadul manifestării conducerea Federaţiei Naşionale a Pescarilor Sportivi din România a efecuat o vizită la Baza de producere a materialului  piscicol de la Kenderes a Uniunii Asociaţiilor de Pescuit Sportiv din Budapesta. Aici s-a pus bazele unei colaborări pe termen lung privind asigurarea de material pisciol pentru asociaţiile din cele două ţări.

 

Simona Albinaru2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor