„Cred că ne-am făcut datoria”

„Cred că ne-am făcut datoria”
Echipa de baschet masculin CSM Oradea a încheiat pe locul VIII campionatul de debut în Divizia A, îndeplinindu-şi obiectivul stabilit de conducerea clubului. Antrenorul Kósa Zoltán se declară mulţumit de evoluţia elevilor săi.

„Noi am avut ca obiectiv menţinerea în prima divizie. Ulterior, după startul bun din campionat, a apărut un obiectiv tacit, clasarea în prima grupă valorică. Am reuşit să îndeplinim şi acest fapt, deci consider că echipa şi-a făcut datoria”, afirmă tehnicianul orădean.

Sala a fost plină

Kósa Zoltán a avut cuvinte de mulţumire la adresa publicului orădean, care a umplut sala la fiecare din meciurile de pe teren propriu ale echipei. „Jucătorii au fost mobilizaţi de publicul local, căruia cred că am reuşit să-i oferim, la rândul nostru, spectacol şi destule motive de satisfacţie. Consider că am reuşit să facem o treabă bună în primul an de activitate în Divizia A”.

Întrebat dacă echipa ar fi putut realiza o clasare şi mai bună, Kósa Zoltán crede că acest lucru putea fi posibil. „Sigur, întotdeauna se putea şi mai bine. Cred că dacă nu am fi pierdut acel meci cu cântec de la Timişoara, am fi abordat cu un alt moral partida de la Braşov şi am fi putut termina pe locul cinci. Am fost însă învinşi la Timişoara, clubul nostru făcând memoriu împotriva arbitrajului după meciul respectiv. Eu nu doresc să comentez arbitrajele, pentru că nu este treaba mea să fac acest lucru. Sper să nu mai avem parte de astfel de probleme în viitor”, a spus antrenorul orădean.

Locul şase

Kósa Zoltán nu a dorit să evidenţieze sau să aducă critici nici unui jucător din lot, afirmând că este mulţumit de echipă în ansamblul ei. CSM Oradea îşi doreşte în sezonul viitor o performanţă şi mai bună, ţintind clasarea pe unul din primele şase locuri ale Diviziei A.

„Sigur, noi vizăm ca obiectiv locul şase, dar acest lucru va depinde în primul rând de resursele financiare de care vom dispune. Va trebui să întărim echipa, dacă dorim să facem o performanţă superioară faţă de acest sezon. La ora actuală suntem siguri de un singur jucător, Lázár, care are contract cu clubul pe cinci ani”, ne-a declarat antrenorul CSM Oradea. La ora actuală lotul echipei se află în vacanţă, până la mijlocul lunii iulie.

Gavril Nuţiu0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !