Credite de refinanţare de la RBL

Credite de refinanţare de la RBL
ORADEA – Raiffeisen Banca pentru Locuinţe (RBL) anunţă că, toţi cei care au încheiate contracte de economisire-creditare cu RBL, pot contracta împrumuturi ce pot fi folosite pentru refinanţarea/acoperirea altor credite ipotecare-imobiliare contractate de la alte bănci.

În prezent Raiffeisen Banca pentru Locuinţe oferă clienţilor săi două tipuri de credite: Creditul Locativ şi Creditul Intermediar. Pentru a putea beneficia de un Credit Locativ, clientul trebuie în prima etapă să economisească o anumită sumă de bani timp de minim 18 luni, pentru ca, în a doua etapă, să obţină un credit în lei cu o dobândă fixă de 6 % pe an.

În paralel, Raiffeisen Banca pentru Locuinţe oferă clienţilor săi care doresc o finanţare mai rapidă, Creditul Intermediar. Pe perioada creditului intermediar rata dobânzii este de 7,5% pe an, fixă.

După ce clientul economiseşte cel puţin 18 luni şi îndeplineşte condiţiile impuse de bancă, împrumutul se transformă în Credit Locativ cu o dobândă de 6% pe an, fixă pe toată perioada de rambursare.  

„Atât interesul pentru acest tip de împrumuturi cât şi piaţa creditelor pentru refinanţare este în creştere.

Tot mai multe persoane doresc să apeleze la această metodă pentru a reduce costurile totale ale unui împrumut obţinut în urmă cu doi-trei ani, când dobânzile erau mai mari decât cele practicate acum în sistemul bancar românesc.  Oferta noastră este compusă din credite în lei, a căror dobândă este fixă, de 6% şi respectiv 7,5% pe an” a declarat Ionuţ Costea, preşedintele Raiffeisen Banca pentru Locuinţe

 

Finanţări

Mai mult, RBL acordă credite pentru cumpărarea-achiziţionarea de spaţii preponderent locative, în sensul că, 51% din spaţiu să aibă destinaţie locativă, restul putând avea destinaţie comercială.

De asemenea, finanţările obţinute de la Raiffeisen Banca pentru Locuinţe au ca destinaţie şi cumpărarea de terenuri intravilane pentru construcţii cu destinaţie locativă, construcţia de imobile cu destinaţie locativă, reabilitare/ modernizare/ consolidare/ extindere, dar şi viabilizarea terenurilor trecute în intravilan în scopul construcţiei cartierelor de locuinţe.

Dan Birta0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !