Credite în condiții mai avantajoase

De Simona Drimbău
Credite în condiții mai avantajoase
MADR și Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR) au semnat cu Fondul European de Investiții (FEI) un acord de finanțare în vederea implementării instrumentului financiar „Împrumut cu partajarea riscului la nivel de portofoliu”.


MADR a pus la dispoziție fonduri din PNDR în valoare de 93.875.487 euro pentru acordarea de credite fermierilor și antreprenorilor din spațiul rural pentru finanțarea unor investiții și a capitalului de lucru, necesare în cadrul următoarelor măsuri: 4.1 Investiții în exploatații agricole, 4.1a Investiții în exploatații pomicole, 4.2 Investiții pentru procesarea/marketingul produselor agricole, 4.2a Investiții pentru procesarea/marketingul produselor din sectorul pomicol, 6.4 Investiții în crearea și dezvoltarea de activități neagricole și proiecte prin LEADER care răspund la obiectivele submăsurilor de mai sus. Astfel, cei interesați se pot adresa băncilor selectate pentru informații suplimentare legate de condițiile de acordare a creditelor, inclusiv pentru asigurarea cofinanțării private pentru proiectele de investiții sprijinite prin granturi PNDR.

Informații suplimentare pot fi accesate în secțiunile dedicate de pe site-urile MADR (www.madr.ro/PNDR 2014-2020/Instrument Financiar de creditare) și AFIR (www.afir.info/Investiții PNDR/Instrumente Financiare).0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !